Συμμετοχή στις Περιφερειακές Εκλογές

2019MayΔημήτρης Π. Παναγιωτόπουλος
υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής,
Κεντρικός Τομέας, Αθήνα  

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Η χώρα μας πορεύεται προς μία νέα εποχή που τη χαρακτηρίζουν αλλαγές και προκλήσεις. Το αύριο των δημοσίων πραγμάτων και ειδικά των θεσμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δήμων και Περιφερειών απαιτούν στιβαρό σχεδιασμό, προσήλωση στους στόχους, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα.

 Στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές, , εκτιμώ ότι η Παράταξη «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» της οποίας ηγείται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός αποτελεί εγγύηση για την περιφερειακή Διοίκηση της Αττικής.

Ο Γιάννης ΣΓΟΥΡΟΣ ανήκει σε αυτούς που δεν είναι θεατές των λόγων και ακροατές των έργων παρά απαντά με έργο, ΜΟΝΟ έργο !! , γι’ αυτό θεωρώ ότι σήμερα αυτός είναι η μόνη στέρεα επιλογή και συστρατεύομαι μαζί του για μια Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής. Εκτιμώ δε, βαθύτατα ότι πέραν της βουλήσεως για έργο, οι θεσμοί αυτοί    απαιτούν Ήθος και διαχρονική και στέρεα κοινωνική δράση και προσφορά . Τα πρόσωπα στη διοίκηση οφείλουν να υπηρετούν τους θεσμούς της περιφερειακής διοίκησης με αφοσίωση προς εξυπηρέτηση του δημοσίου σκοπού για τον οποίο εκ του Συντάγματος υφίστανται.

Με επίκεντρο τους πολίτες μας, οφείλουμε να συμμετάσχουμε στην προσπάθεια για την αποτελεσματική και διάφανη πορεία του πολυπληθέστερου περιφερειακού θεσμού, την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας που είναι η Αττική .

Τα κίνητρα που με οδήγησαν να κατέλθω στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής με την παράταξη Γιάννης Σγουρός «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής», ήταν το οραματικό Πρόγραμμά του για την Περιφέρεια της Αττικής, ο ιδιαίτερος ζήλος του χρόνια τώρα με προσήλωση   στο σκοπό αυτό και η ειδική του συμβολή σ΄ αυτό .

.

IMG 4826

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Γιάννη Σγουρό για την Τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του Κεντρικού Τομέα της περιφέρειας Αττικής με την παράταξη ΑΑΑ Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής

Το όραμα για μια διοίκηση στην Περιφέρεια Αττικής λειτουργική και παραγωγική με στόχο την ουσιαστική ανάπτυξη για το καλό του τόπου και των πολιτών της, με ελευθερία και ασφάλεια, προσηλωμένη στις αρχές της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης, της καινοτόμου ανάπτυξης, του πολιτισμού ως μοχλού προόδου και ανάπτυξης για την Αττική για την ευημερία των πολιτών και τη πρόοδο της χώρας.

Από τη θέση αυτή Σας καλώ όλες και όλους με ενθουσιασμό, να συμπράξουμε να γίνει το όραμα πραγματικότητα για μια ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση στην Περιφέρεια Αττικής με το Γιάννη Σγουρό «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής», για να λάβουν τα όνειρα εκδίκηση όπως θα έλεγε και ο ποιητής !

Εύχομαι τον Καλόν Αγώνα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

© 2019 neapolitiki.gr | Designed & Developed by happyad