Μοιραίοι και άβουλοι οι 27 της ΕΕ στο ενεργειακό, σκοτώνουν τους λαούς τους!

Δεν είναι καινούργιο, το έχει καταλάβει ο κόσμος!

Του Δημήτρη Κυπριώτη

Για μια ακόμη φορά ένα Συμβούλιο Κορυφής της ΕΕ πέρασε χωρίς καμία απολύτως κίνηση για λύση του Ενεργειακού. Απέφυγαν να πάρουν αποφάσεις και ως συνήθως …ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Οκτώβριο.

Ακόμη η κατάσταση που επικρατεί στον πόλεμο της Ουκρανίας, ενώ είναι ξεκάθαρη που οδηγεί ακριβώς και τι ανατροπές φέρνει, αφού ο πόλεμος ενισχύει τη Μόσχα παντοιοτρόπως και πληγώνει βαθειά την ΕΕ. Όμως οι δέσμιοι ηγέτες της Δύσης αδυνατούν και εδώ να αντισταθούν και να πουν όχι άλλο σε μέτρα εναντίον της Ρωσίας με τα οποία τελικά κτυπούν τα πόδια και την καρδιά τους.avouloi

Σε ότι μας αφορά τώρα. Αν οι ηγέτης των ισχυρών κρατών, δεν μπορούν να πάρουν θέση σε τίποτα, τι μπορεί να περιμένουν οι Έλληνες από τον Κ. Μητσοτάκη που άγεται και φέρεται στο ότι θα του επιβάλλουν να πράξει; Άντε να ψελλίσει και πάλι για δήθεν πρωτοβουλίες που θα αναλάβει στην επόμενη Σύνοδο, (που μπορεί να μην είναι και πρωθυπουργός) Όλοι λοιπόν οι λεγόμενοι ηγέτες της ΕΕ, έχουν καταντήσει μοιραίοι, άβουλοι και αστείοι και όσο δεν μπορούν να αποδεσμευτούν από τη θηλιά που τους πέρασε η Ουάσιγκτον, τόσο θα πνίγονται κάθε ημέρα και περισσότερο σε αυτήν.

Και καλά να πνίγονται αυτοί οι ηγέτες αφού είναι άβουλοι, μικροί και αδύναμοι, γιατί όμως θα πρέπει να παίρνουν στο λαιμό και τους λαούς τους; Όμως και από την άλλη πλευρά, γιατί και οι λαοί θα πρέπει να δείχνουν τόσο ανεκτικότητα και να περιορίζονται μόνο στην οργή τους και δεν ξεκινούν αυτό που φοβούνται αυτά τα ανθρωπάκια, που τυπικά παριστάνουν τους ηγέτες τι στιγμή που είναι πολιτικοί νάνοι και υπόδουλοι συμφερόντων;

Φαντάζεστε να σηκώσουν ανάστημα οι λαοί πόσο ελάχιστοι θα δείχνουν όλοι αυτοί που κορδώνονται ως ηγέτες; Ας το έχουμε υπόψη μας αυτό και ας δούμε πως μετουσιώνεται σε πράξη.

© 2019 neapolitiki.gr | Designed & Developed by happyad