Ιούλιος 1974 Κύπρος, Αθήνα 2022

H Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο 

Γράφει : Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες οφείλουν να είναι Προετοιμασμένοι , και η ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο με την απέναντι πλευρά, η οποία θα πράξει ότι μπορεί προκειμένου να ανατρέψει με κάθε τρόπο στην πράξη τις ισχύουσες διεθνείς συμβάσεις, ώστε να πετύχει τους άνομους σκοπούς της. Τούτο δε θα πράξει πάντα μέσα στις διεθνείς συγκυρίες, όταν αυτή παραμονεύει και φυσικά με τις κάτω απ´ το τραπέζι ευλογίες των εκλεκτών συμμάχων μας (βλ. Φωτό με τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ 1974).

kissigker 74

Στο σημείο αυτό πρέπει να σας θυμίσω την ουδέτερη πολιτική της Τουρκίας κατά την έναρξη του β´ Παγκόσμιου πολέμου και τη σύμβαση με το καθεστώς της Γερμανίας του Χίτλερ για την προμήθεια πολεμικού υλικού, όπου το βρήκε ως ευκαιρία την ίδια στιγμή για την εξαφάνιση των μειονοτήτων Ελλήνων Αρμενίων κα. και πέρασε νόμο επιβολής δυσβάστακτων φόρων στον Ελληνικό και στον Αρμενικό πληθυσμό με τον σκοπό, αδυνατούντες όντες να τον πληρώσουν, βρεθούν χρεωμένοι ως το λαιμό και να τους εξανδραποδίσουν έτσι στέλνοντας τους στα βάθη της Ανατολής και αρπάζοντας τις περιουσίες του όπως τούτο είχαν πράξει και στον ποντιακό Ελληνισμό.

genoktonies

Την κατάσταση όμως την πήραν είδηση κάποια στιγμή οι Αμερικανοί με αποτέλεσμα να ζητήσουν την κατάργηση των αποτρόπαιων νόμων και να επιστρέψουν έτσι και να γλυτώσουν ελάχιστοι εξ όλων όσων είχαν διωχθεί.

Πέραν αυτών όταν η Τουρκία το 1945 κατάλαβε ότι η έκβαση του Πολέμου θα ήταν σε βάρος της Γερμανίας, αποφάσισε να κηρύξει τον πόλεμο ενάντια στη Γερμανία . Καταλαβαίνει επομένως κανείς την πολιτική λογική της χώρας αυτής από τα πεπραγμένα της στην Ιστορία .

Τέλος μετά τα παραπάνω είναι επίσης σημαντικό να δείτε τη δεύτερη φωτογραφία του 2014!!.
Turkish President Erdogan - Former Secretary of the US Kissinger NEW YORK, UNITED STATES - SEPTEMBER 22: Turkish President Recep Tayyip Erdogan (L) talks with former Secretary of the United States Henry Kissinger (R) during the dinner given in his honor by the deceased Turkish-American businessman Ahmet Ertegun's wife Mica Ertegun in New York, United States on September 22, 2014. Photo by Kayhan Ozer/Anadolu Agency/Getty Images.

erntogankissigker

Αφού κανείς τα σκεφθεί όλα αυτά ας έλθει και στο σήμερα, στον πόλεμο στην Ουκρανία και ας μη του διαφεύγει ο ρόλος της Τουρκίας, η οποία εκμεταλλευόμενη το κλίμα της διεθνούς καταστάσεώς , με  ως συνήθως ουδέτερη πολιτική θέση,  στο πλαίσιο της σημερινής διεθνούς συγκυρίας πρώτη φορά ευθέως θέτει ζήτημα και διεκδικεί ελληνικά νησιά ευθέως με απειλή πολέμου !
Οι καιροί ου μενετοί!! 

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να έχει προετοιμάσει τον ελληνικό Λαό για παν ενδεχόμενο και όλοι μας, ας είμαστε υποψιασμένοι για τα χειρότερα.

© 2019 neapolitiki.gr | Designed & Developed by happyad