Επι του αποτελέσματος των Ευρωεκλογών

logo Nea Politiki 02

27 Μαΐου 2019, Αθήνα

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών όπως ήταν αναμενόμενο τιμώρησε σκληρά την κυβέρνηση και την πολιτική του Σύριζα, όπως και τις επιλογές του κ. Τσίπρα στα εθνικά θέματα και ειδικά για την επονείδιστη Συμφωνία των Πρεσπών.Το αποτέλεσμα αυτό οδήγησε τον κ Τσίπρα στην απόφαση άμεσης προκήρυξης εθνικών εκλογών.
Η Νέα Πολιτική νοιώθει δικαιωμένη στην απόφασή της να μην κατέβει στις εκλογές αυτές, για τους λόγους που πολλές φορές έχουμε εξηγήσει, κυρίως όμως για το ότι το διαίρει, το απεχθάνεται ο ελληνικός Λαός και για το ότι, αν θα υπήρχε τέτοια δυνατότητα θα ήταν μόνο με την συμπόρευση όλων των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων, ώστε να δειχθεί ότι υπάρχει το πολιτικά κυρίαρχα άλλο κόμμα, που μπορεί να ανατρέψει το πολιτικό κατεστημένο στη χώρα μας. Τούτο όμως δεν κατέστη δυνατό γιατί όπως φαίνεται δεν έχει γίνει αντιληπτό πως, αν δεν είσαι κάτι δεν μπορείς να γίνεις τίποτα.
Είμαστε σίγουροι λοιπόν, ότι μετά τη συζήτηση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών, αλλά και την προκήρυξη των εθνικών εκλογών, όλα τα δημοκρατικά πατριωτικά κόμματα, που πήραν μέρος σ’ αυτές τις εκλογές , θα πάρουν το μήνυμα απ’ αυτές και το μήνυμα είναι, πως ένας- ένας μόνος του δεν αποτελεί λύση για τον ελληνικό λαό . Θα πρέπει να κατανοηθεί ότι θα είναι πολύ μεγάλη η ευθύνη αν δεν υπάρξει μια ευρεία συμπόρευση όλων μας ενάντια στο φαύλο πολιτικό συστήματος εξουσίας και των δυνάμεων εκείνων, που έβλαψαν την Πατρίδα και εξαθλίωσαν τον ελληνικό Λαό !
Για μας, τη Νέα Πολιτική, το Κίνημα Δημοκρατικής Κοινωνικής Αναθέσμισης δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την συνάντηση συμπόρευσης των δυνάμεων που νοιάζονται για την Πατρίδα, τον Ελληνισμό και την πραγματική Δημοκρατία με Αναθέσμιση παντού.
Αναμένουμε από όλους να ανταποκριθούν στα κελεύσματα των καιρών, ώστε μια άλλη πολιτική δύναμη με αξιώσεις να διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού Λαού στις επικείμενες εθνικές εκλογές που από ότι φαίνεται τοποθετούνται στις 30 Ιουνίου το αργότερο .
Η τύχη της Πατρίδος, των εθνικών θεμάτων και της απαλλαγής της χώρας από την υποτέλεια και τον ευρωπαϊκό οικονομικό ζυγό με την αναδόμηση των κοινωνικό-οικονομικών δομών της χώρας, και Αναθέσμιση παντού, κρίνεται στις επικείμενες εθνικές εκλογές και αυτό δεν έχει δικαίωμα να το παραβλέπει κανείς.

Για την Νέα Πολιτκή

Δημήτρης Παναγιωτόπουλος

© 2019 neapolitiki.gr | Designed & Developed by happyad

Please publish modules in offcanvas position.