Ενωτική Πρωτοβουλία

 

Nea Polit.jpgΥποστήριξη

Της

ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

των Πατριωτικών Δημοκρατικών  Πολιτικών Δυνάμεων

Αθήνα 5-8-2020

Στην Χώρα μας, η πολιτική του διαίρει και βασίλευε εγκαθίδρυσε το πολιτικό σύστημα εξουσίας που εξυπηρετεί άριστα τις στενές του πολιτικές επιδιώξεις, ώστε το Κράτος να έχει πάντα συνέχεια και μέσω της προβαλλόμενης ιδεολογίας να εξασφαλίζει την ύπαρξή του και να υπηρετεί άριστα και τον ξένο παράγοντα, ανεξαρτήτως κόστους για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Τον ελληνικό Λαό όμως, τον ενδιαφέρει όχι μόνο η συνέχεια του Κράτους, αλλά η συνέχεια της κοινωνίας, σε ισχυρή και δημιουργική Ελλάδα .

Τα μνημόνια απέδειξαν σε όλους, στο πλαίσιο, είτε της φιλελεύθερης, είτε της προοδευτικής σοσιαλδημοκρατίας, είτε του αριστερού διεθνιστικού φιλελευθερισμού, ότι, στόχος  είναι η Συσσώρευση – Υπερσυγκέντρωση του χρήματος από τους λίγους για να δίνουν εργασία στους πολλούς, προς βελούδινη εκμετάλλευση αυτών τούτων των εργαζόμενων, αλλά και του πλούτου που παράγεται παντοιοτρόπως, και ούτω καθεξής.

Απεδείχθη ακόμη ότι ο αντιμνημονιακός λόγος και οι παραμνημονιακές δυνάμεις, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, ως βασιλικότεροι του βασιλέως, ήταν δυνάμεις των μνημονίων, και εκτός των άλλων, έχουν πολύ μεγάλη την ευθύνη για την επάνοδο στην πρώτη γραμμή των πολιτικών δυνάμεων που ευθύνονται κατά βάση και κυρίως, μετά την μεταπολίτευση, για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα και ο Λαός. Οι δυνάμεις αυτές παρουσιάζονται ως λυτρωτές και φυσικά οι υπερασπιστές της συνέχειας του κράτους, σαν να μην συνέβη τίποτα σ’ αυτή τη χώρα και το Λαό μετά το 2000 -2010 έτους έναρξης της δεκαετούς βαρβαρότητας των Μνημονίων μέχρι σήμερα!.

Η Νέα Πολιτική θεωρεί ότι οι καιροί απαιτούν τη Ενότητα όλων των δημοκρατικών πατριωτικών δυνάμεων , ως τον μοναδικό τρόπο που εξασφαλίζει την πτώση του φαύλου πολιτικού σύστημα εξουσίας στην Πατρίδα μας. Κατά συνέπεια η Νέα Πολιτική, Κίνημα Δημοκρατικής και Κοινωνικής Ανανθέσμισης υποστηρίζει την Ενωτική Πρωτοβουλία για συμπόρευση των πολιτικών δυνάμεων προς τον Ελληνικό Λαό, με κοινή κάθοδο προς τις εθνικές εκλογές, όποτε αυτές κι’ αν γίνουν, ώστε τη την ευθύνη να αναλάβει ο ελληνικός Λαός.

Λυδία λίθος της συμπόρευσης αυτής και της συνεργασίας, κοινός παρονομαστής της Ενότητας των Πατριωτικών Δημοκρατικών Δυνάμεων είναι η απαλλαγή της χώρας και του ελληνικού λαού από την υποτέλεια και τον ευρωπαϊκό οικονομικό ζυγό, την αναδόμηση των κοινωνικό-οικονομικών δομών της και την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας με Αναθέσμιση παντού και την προβολή της συνέχεια της Κοινωνίας με κράτος δικαίου.
|

Είμαστε μπροστά στο νέο κοινό Αγώνα όλων των Πατριωτικών Δημοκρατικών Δυνάμεων, για την πραγματική Δημοκρατία στην Ελλάδα, για την Οικονομική ευμάρεια των Ελλήνων, για τη Δικαιοσύνη, για την Υγεία και την Παιδεία, την πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική και   αντιμετώπιση της εξ ανατολών υποκεινούμενης λαθρομετανάστευσης χιλιάδων στην Πατρίδα μας που έγινε ξέφραγο αμπέλι .

               Η Νέα Πολιτική στηρίζει την Ενωτική Πρωτοβουλία

© 2019 neapolitiki.gr | Designed & Developed by happyad

Please publish modules in offcanvas position.